30 Aralık 2009 Çarşamba

Yok Bir Daha Değişiklik! o_O

Bir türlü alışamamıştım o yeni temanın karanlığına ya. Allah'tan eski temayı yedek olarak kaydetmiştim onu geri yükledim *.* . Yaşasın canım temam *.* (Evet, temamı seviyorum u.u)
Aslında bir kere değştirmeye başlayınca baya yeni bir şeyler denemiştim ama cık olmadı. En iyisi en sade ve şeker olan eski temam diyip geri döndüm. (: .
Bu kodlarla modlarla uğraşmak ne zor şeymiş ya. Bir dahakine eğitimini falan almadan ya da bir yerlerden öğrenmeden uğraşmaya kalkmam artık yani :D .
Eh neyse...
Pfff... Bunlar rahat olan son bir kaç günüm. Ta-ta-ta-taaaam... Yazılılar geri döndü! Bu sefer daha çok çalışmam lazım. İlki düşük olan dersleri yükseltmem lazım falan. Biraz önce e-okul'dan notlarıma baktım. İngilizceden ilk dördümü almış bulunuyorum. (Bir daha yazılı falan kaçırmayacağım. Sonradan girince böyle oluyor. -dört almış hala da beğenmiyor diyecek olan varsa benim en çok üstüne düştüğüm hatta zevkine ilgilendiğim derstir ingilizce-)
Ve tarih... Ben bu dersi anlamıyorum ya. Çalışsam da düşük alıyorum, çalışmasam da nasıl bir iş bu çözemedim. Neyse ben yine de notları sürünmekten kurtarmak için çalışmaya çalışacağım. -.-

~To Be Continued~ xD

Bu arada Jensen'in filmlerinden My Bloody Valentine'i de izledim. *.* Smallville ve Supernatural'ı da izliyorum. Az kaldı piyasada ne kadar filmi/dizisi varsa izleyeceğim.U_U Sırada Devour var. Onu bulmam lazım bir yerden. *sinsi smile* xD

26 Aralık 2009 Cumartesi

Yeni Tema...

Blogun temasını değiştirdim aslında pek emin olamadım bu güzel oldu mu diye ama neyse... Değişiklik iyidir :D . Ve değiştirirken en sinir olduğum olay "hakkımda" bölümüm gitti. Neyse benzerini tekrar yazdım ama önceden yazdığım bir şeyi tekrar yazmak çok sinir bozucu geliyor bana. İşte sonuç olarak yeni tema böyle bir süre de bunu kullanmayı düşünüyorum. Ama değiştirebilirimde çünkü çok emin olamadım güzel durduğundan. Bir de önceki temaya göre biraz karanlık kaçtı sanki.

Yarın dershane sınavım var. Şuan o sınava girmek işkence gibi geliyor. Bursluluk sınavı... Ve ben büyük ihtimalle gene batıracağım sınavda çünkü çalışmadım. Aslında sadece bu seneki konular olsa o kadar da sıkmaz beni gene yapabilirim ama işin içine geçen senelerdeki konular girince sinir oluyorum. Bakalım inşallah iyi geçer yine de.

Aslında bugün evde oturup dershane sınavına hazırlansam iyi olurdu ama annem kardeşimle alışverişe gideceğini söyleyip beni de çağırınca dayanamadım işte ^^" Neyse artık bu saatten sonra çalışabildiğim kadarına çalışacağım. Annemle alışverişe gittiğimde her seferinde bir daha gitmeyeceğim diyorum ama hep gidiyorum. (Mağazadaki satıcılardan daha çok konuşur annem =_=) Bana başka bir alışveriş arkadaşı lazım kesinlikle ama bulamıyorum. Bir gün bulabilirim inş. Neyse en azından iyi tarafı da oldu gitmemizin. Hem kendi ihtiyacım olan bir kaç şeyi hem de arkadaşlarım için yılbaşı hediyesi almış oldum. Bir de kendime kolye aldım. Anahtar şeklinde, şekli dengeyi temsil ediyormuş. Çok hoşuma gitti. Üstteki avatar da onun fotoğrafından (: .

Ahh... Başım çok ağrıyor. Çatlayacak sanki. Biraz dinlenip sonra da çalışmaya başlayayım en iyisi (: .

23 Aralık 2009 Çarşamba

Jensen-Jensen-Jensennn!~~ *.*

Ahh... Bayılıyorum bu adama ya. Supernatural'daki rölü yüzünden mi yoksa yakışıklılığından mı bilmiyorum (sanırım dean karakterinin katkısı çok büyüktür.) ama bayılıyorum işte ya :D.
Hakkında kısacık bilgi...
Tam adı, Jensen Ross Ackles. 1 Mart 1978 (31 yaşında o.o), Dallas, Teksas doğumlu. Boyu 1.85 (yine de bazen diğer oyuncuların yanında kısa kalıyor. -.-). Babası da profesyonel bir aktörmüş.
Kendinden 3 yaş büyük bir abisi ve 7 yaş küçük bir kız kardeşi varmış. İlkokul, ortaokul ve liseyi Richardson, Teksas'ta okumuş.

Oynadığı dizi/fimlerden bilinen bazıları:
-Supernatural
-My Bloody Valentine
-Ten Inch Hero
-Devour
-Smallville (22 bölümünde)

Kabul ediyorum, Jensen'in çok kötü bir takipçisiyim. Şuana kadar tam anlamıyla izlediğim bir tek Supernaturel var. Smallville bir ara izliyordum ama bırakmıştım sonra devam ederim diye ve onun oynadığı bölümlere daha gelmemişim (yoksa hayatta bırakmazdım falan asdasdf xD ), bi ara ona da devam etme kararı aldım :), Ten Inch Hero şuanda yükleniyo alt pencerede birazdan onu izleyeceğim ve en kısa zamanda da My Bloody Valentine ve Devour'u da izleyeceğim.
Aslında My Bloody Valentine'i nasıl izlemedim ben hala kendime inanamıyorum. Bir keresinde arkadaşlarla sinemaya gitmiştik. My Bloody Valentine'in hala vizyonda olduğu bir zamandı. (Hem de 3D T_T) Ama ben dikkatsiz daha önce onda kimlerin oynadığına bakmamıştım. (Aslında o gün hazırlıksız gitmiştim sinemaya vizyondakilere falan hiç bakmamıştım zaten.) Ve poster de malum Jensen'in mensenin resmi yok ki düşsün benim jeton =_=" . Neyse biz de o gün kızlarla Gelinlerin Savaşı'na girdik. (Güzel filmdi aslında eğlendik baya izlerken :) ) Ve çıkışta da filmin posterinin önünde resim çekilmiştik. Ve tahmin edin onun yanında hangi filmin posterinin yarısı fotoğrafta görünüyor!! Jensen'in oynadığını öğrendikten sonraki bir zamanda fotoğrafa tekrar baktığımda gördüm bu ayrıntıyı da T_T. Pff... Neyse artık napalım, önümüzdeki filmlere bakacağız :D .
Öhm... Artık toparlayayım iyice çenem düştü yine... Ve işte Jensen avatarları! :P (yaklaşık 4-5 gündür netim yoktu -dün de dahil- ve dün de okulu ekince bol bol boş vaktim oldu ve netsiz yaşamda yapabileceğim şeylerin en zevklilerinden birini yaptım. Jensen avatarları!!! xD
(O güzelim yeşil gözler maviye dönmekten bi hal oldu xD -orjinal gözleri yeşil ama bazı avatarlarda yeşili bazı avatarlarda da maviyi öne çıkarıyorum U.U-)

Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket



Bu arada postu ha göndereceğim ha gönderdim derken filmi izledim bitirdim. xD
Ahhh... Jensen yine harika *.* yay!~~ (Aslında film çok da güzel değildi sanırım ama Jensen'i izlediğimden dolayı beni sıkmadı. Yani bu filmde benim eleştirime güvenmeyin. :D )Yanlız film biraz üst yaş grubuna hitap ediyor. Yani bazı kısımları... O yüzden küçük yaş grubunu uzak tutun -ya da siz küçükseniz uzak durun-

Eeee... Iıııı... Şey bu da bi tane wallpaper denemesi ^^" (Tamam durun yuhalamayın o.o) wallpaper pek çalışmadığım için biraz (biraz mı? o.Ô ) acemiyim bu konuda. Ama zamanla daha iyi yaparım inş. (:
-1440x900-


14 Aralık 2009 Pazartesi

Sınav Dönemi

Okulun bu dönemleri gerçekten çok sıkıcı oluyor. (Sayfanın üst kısmındaki tavşanla aynı duyguları paylaşıyorum =_=)
Hafta boyunca her gün olan ve üst üste gelen sınavlar yüzünden zaten okulda bütün gün sadece sınavın olduğu derse çalışıyoruz ve hocalara ders işletmiyoruz (yalvar yakar bir halde xD).
Neyse bugün sınavım vardı, yarın sınavım var, hafta boyunca sınavlarım var ve hafta sonu sınavım var! Ne haika değil mi? Neyse bütün bunların arasında beni motive edecek ve sevindirecek bir gelişme oldu en azından... Piyano kursuna başladım. \(^o^)/ Dün ilk dersime gittim ve bundan sonra da (inşallah) her hafta bir saat(cik) gideceğim. Neyse n azından hem ben mutlu (piyanoya başlamış oldum) hem de annem ve rehber hocam (haftada sadece bir saat olduğu için derslerimi engellemez). Zaten senenin başından beri söyleniyordum "kurs, kurs" diye annem de rehber hocama söylemişti ve sonuç doğal olarak "yok dersleri aksar, yok çalışamaz" falan olmuştu ama kim takar... xD Neyse sonuçta mutluyum (: . (şimdilik...)

Ve matrixsakini mesajın için çok sağol. ^^ Bu ara çok aksattım ama ben de bu blog hevesimin geçmemesini umuyorum. Aslında doğru düzgün vakit bulsam da işe yarar birşeyler ortaya koysam çok güzel olacak. İnş. onu da yaparım. (: (Boş boş gevezelik et burda, e bir yere kadar sonra sıkmaya başlıyor u.u)

Bir kaç tane de grafik çalışması ekledim mi bu postun işi de tamamdır :D .






Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket