26 Ekim 2011 Çarşamba

Bugün sen uyan diye 26 asker uyudu!

bu konuda yazabilecek kadar donanımlı olduğumu sanmıyorum. bu yüzden Kore Delisi'nin yazısına link koyuyorum sadece. ben bir şeyler yazamasamda blogumda bir izi olsun. oldum olası siyasetle aram yoktur. zaten kötü siyasetçiler gördükçe daha da çok soğuduğumu söyleyebilirim. umarım en kısa zamanda ülkemizdeki sorunlar son bulur.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

2 Ekim 2011 Pazar

3 gün.

Benim hafta sonum 3 gün sürüyor. En azından bir süreliğine böyle olacak. Dershaneda haftada 4 gün ders var. Yani bu süre boyunca benim için pazartesi sendromu geçersiz olacak. Merhaba, salı sendromu!
Salı gününe ödevim var. Dün arkadaşımlaydım. Sınav sonrası tur yaptığımız arkadaş. Yine bol yürüyüşlü bir buluşma oldu. Eve geldikten sonra ödevlere pek vakit ayıramadım dolayısıyla, belim ağrıyordu biraz. Bugün de baya geç uyandım. Dershaneden önceki uyku düzenime döneceğim diye ödüm kopuyor. Ama en azından uyandığımda ağrılarım gitmişti. :)
Çok güzel bir gölete gittik.




Bu alttaki fotoğrafı çekerken de, photoshopta düzenlerken de, buraya eklerken de kendimi megaloman bir ergen gibi hissettim. Ama düzenlediğim hali hoşuma gitti, eklemek istedim. Üzerindeki tırtıklı doku efekti hoşuma gitti. Yeni bir şeyler denerken keşfettim onu.


Bir de bu aralar kafama takıldı, renkli lens denemek istiyorum. Göz rengimi seviyorum ama mavi ya da griyken nasıl duracak çok merak ediyorum. Tabi cesaret edebilirsem...

Tamam, ben ödevlerime dönüyorum.