3 Kasım 2011 Perşembe

havasız mı burası biraz?


Son zamanlarda neler yapıyorum gibi bir şeyler yazayım diye girdim bloga. Ama pek gerek kalmadı. Yukarıdaki resim zaten yeterli bir özet geçiyor.
Çalışmak konusunda biraz sallantıda hissetsem de, geçen seneki o boşluğa düşmüşlük hissi henüz gelmediğinden memnunum.
Dershaneye gidiyorum. Eve geliyorum. Yatana kadar ne yaptığımı ertesi gün hatırlamıyorum bile.
Dershanede sadece ilk tenefüs kahve almak için çıkıyoruz sınıftan. Ondan sonra sanki çıkış yasağı varmış gibi bir daha yerimizden hiç kalmıyoruz neredeyse. Zil çaldığında havadar ortamdan bizim sınıfa giren öğretmenlerin ilk lafı elbette "Ay çok havasız burası, camı açalım biraz." Sanırım ben de havasız kaldım biraz. Ne bakımdan olduğunu tam kestiremiyorum ama kesinlikle bi yerlerden bir cam açmam lazım...

Yarın liseden bi kaç arkadaşımla buluşacağım inşallah. (Umarım ihtiyacım olan şey budur ve geçer bu sıkıntım.) O kadar beraberlikten sonra bu kadar uzun ayrılık... Hele ki yurt tayfası için. Sene içinde bir çatı altında yaşıyorduk sonuçta. Herkes bir tarafa dağıldı. Çok özlüyor insan.

Bayram tatilim 10 gün. Mezunuz biz işte... işsiz, güçsüz, 10 gün boyunca dershanesiz ve ödevlerimizle baş başa. Test kitapları şimdiden ters ters bakıyor bana. İyi anlaşabileceğimizi sanmıyorum... Sinemaya gitmek istiyorum!

Blog adresini değiştirdim sonunda. Artık sürekli Firefly ya da FireflyLand nicklerini kullandığımdan akılda kalıcı birşey oldu. Aslında fireflyland olarak almak istiyordum ama alınmış... myfireflyland'de idare eder artık, napalım. Bi de renkleri mi değiştirsem?